mandag 23. april 2007

Bryllupsmeny

Forett


Grillet kamskjell med friske asparges, servert med smørsaus og løyrom

Vin; Riesling Reserve 2005, Lucien Albrecht


Mellomrett


Breiflabb med parmaskinke, servert med sautert fennikel og sjalottløk

Vin; Riesling Reserve 2005, Lucien Albrecht


Hovedrett


Rensdyrfilet med kremet kantarellsaus, sautert spinat,

friske grønnsaker og sprøstekte amadinepoteter

Vin; Muga Reserva 2003, Bodega Muga


Dessert


Sjokoladefondant servert med bringebærsorbet

Vin; Moscato d Asti 2005, Paulo Saracco


Avec


Jon Bertelsen prelude eller likør


Bryllupskake med pasjonsfrukt


Nattmat; Pølser!


Er du allergisk eller har noen andre synspunkter på menyen ta kontakt med oss på evenogmaria@gmail.com


Vi serverer fisk i bryllupet men oppfordrer ellers alle sportsfiskere til å sette den fisken de ikke spiser selv tilbake der den hører hjemme!

1 kommentar:

arg sa...

Hei Even.
Dette er mor til Øystein. Fikk oversendt bryllupsinnbydelsen. Gøy at du har funnet kvinnen i ditt liv og at hun også er fiske-gal som jeg forstår.
Håper dere får et fint bryllup.
Hilsen
Solveig Andresen